Volleybollturnering

okt 31, 2022

Mer information

Lördag den 3:e december 11:30 – 18:00 anordnar Olympen volleybollturnering i ABC-hallen.

Volleybollen har i flera år nu varit väldigt populär och uppskattad hos Olympen. Därför anordnar vi under höstterminen 2022 en volleybollturnering som är öppen för alla att anmäla sig till, medlemmar som icke medlemmar.

Turneringen är en mixlagsturnering och kommer att vara lördag den 3:e december och första matchen kommer att börja klockan 11:30 och sedan pågår turneringen fram till cirka 18:00.
För att anmäla ett lag måste du först få med dig minst 4 eller max 6 andra kompisar till ditt lag, minst 5 och max 7 spelare per lag med andra ord. Oavsett hur många ni blir måste det vara minst 1 av varje kön eftersom det är en mixlagsturnering.
Kostnad för att delta är 100 kr per person men en maxkostnad på 500 kr. Anmälan görs senast 25:e november till alexander@vugi.nu där du meddelar hur många ni kommer vara i ert lag, namn på alla dessa, ett lagnamn och personnummer till den som är lagledare som då kommer få fakturan. Faktura med anmälningsavgiften skickas till lagledarens mail som en bekräftelse på att ni är anmälda, betalning ska vara oss till handa senast sista anmälningsdagen, 25:e november, detta så att vi kan ta in eventuella reservlag om ni inte tänkt vara med.

Kort och gott:
Vad? Mixvolleybollturnering
När? 3:e december 11:30-18:00
Vart? ABC-hallen, J-huset, Campus Växjö
Hur? 5-7 spelare, minst 1 av varje kön, anmälan med all ovan nämnd information till alexander@vugi.nu, senast 25:e november
Kostnad? 100 kr per person, max 500 kr

Vill du passa på att träna lite volleyboll innan? Skaffa då ett volleybollkort hos Olympen så finns det 3 pass i veckan du kan gå på och komma in i volleyboll feelingen igen! Följ länkarna för mer info kring Priser och träningstider för Bollsport.