gruppträning

Träna tillsammans

Välkommen att träna gruppträning med oss! Vi har ett brett träningsutbud med olika kondition- och styrkepass för alla. Våra inspirerande instruktörer skapar härlig träning i grupp!

Våra pass

Här finner du beskrivningar till alla de gruppträningspass som vi erbjuder. De allra flesta klasserna kan du gå på minst en gång per vecka, en del kommer dock endast att dyka upp som rullande helgpass eller ersättningspass. Håll även utkik efter våra team- och specialpass som kommer dyka upp under terminens gång!

ABS

Mage mage mage. Coreträning i både intervaller och koreograferade låtar med hjälp av Fria vikter & egen kroppsvikt.

ABS'N'ASS

En Klass där mage & rumpa ligger i fokus. Bålövningar varvas med rumpa/ben-övningar. Vi använder oss av gummiband, vikter, bräda och egen kroppsvikt i koreograferade låtar, avslutas med stretch!

BOX

I det här passet jobbar vi med olika slag och sparkar. Samtidigt som vi tränar förbättrar du bl.a. din styrka, kondition, snabbhet och balans. Box är anpassat till alla, från nybörjaren till den rutinerade. Kom och testa ett svettigt och roligt pass. Handskar och mitzar finns på plats, men vill du ta med egna handskar går det också bra.

LUNCHPASS

Ett styrke och/eller konditionspass där vi jobbar i intervaller. Varierar från kortare 20 sekunder till längre 1 minuts-intervaller. Vissa veckor är det extra fokus på vissa muskelgrupper som t.ex. överkropp.

STRENGHT

Ett styrkepass där vi jobbar oss igenom de större muskelgrupperna med hjälp av egen kroppsvikt, fria vikter, gummiband och ibland boll och skivstång.

FREDAGSFYS

Ett intervallpass som innehåller både styrka och kondition. Körs ibland som cirkel med stationer. Redskap som gummiband, hantlar, fria vikter och skivstång används.

BOOTY

Ett styrkepass där vi tränar främst rumpa. Kommer i kontakt med baksida lår, framsida lår, insida lår och höfter. I koreograferade låtar använder vi oss av gummiband, vikter, egen kroppsvikt samt skivstång för att komma åt så djupt som möjligt.

CORE

En klass med styrketräning för coremuskulaturen, d.v.s. bålen. Vi jobbar mycket funktionellt och i passet ingår därför både rörlighet & balans, vilket stärker kroppens naturliga korsett. Vissa redskap såsom gummiband, stepbräda och fria vikter kan förekomma. 

MAXPUMP

Ett styrketräningspass i grupp där vi fokuserar på maxstyrka. Vi arbetar i block med färre repetitioner av övningarna och med så tungt motstånd som möjligt. Vi arbetar oss igenom kroppens alla muskelgrupper med skrivstången som vårt främsta redskap. I passet är det väldigt stor fokus på basövningar och teknik. Vill du slipa på tekniken eller våga lägga på den där extra vikten för att se hur mycket du klarar av? Då är du välkommen – nybörjare som vältränad!

OLYMPEN WOD

Ett crossfitinspirerat pass i mindre grupp med olika stationer och tidsintervall där vi utmanar både din kondition, styrka och explosivitet. Passet har ett nytt fokus varje gång, allt för att du ska utmana dig till max. Det är anpassat både för nybörjare och vana deltagare och den mindre gruppen ger möjlighet till mer individuellt coachande.

CIRKEL WOD

Ett intervallpass där upplägget varierar varje gång. Passet körs i gymmet på fria-ytan och redskap som roddmaskin, kettlebells, wallballs och assault bike används. Innehåller både styrka och kondition och garanterar svett och flås!

SPIN

Passet tränar främst kondition då de stora muskelgrupperna i benen får arbeta. Under passet får du uppmaningar om att öka eller minska motståndet på cykeln likaså om du ska sitta på sadeln eller stå upp. Vi kan garantera ett pulshöjande pass där det är du själv som sätter gränserna. Här sätter varje enskild instruktör sin egen prägel på passet.

TABATA

Ett intensivt intervallpass där vi jobbar både styrka och kondition. Vi använder oss av redskap som bräda, viktskivor, gummiband och skivstång samt en hel del egen kroppsvikt. Intervallerna är 20 sekunder långa med 10 sekunders vila. En tabata består av 8 rundor där två eller fyra övningar varvas. På detta pass kan alla utmanas och det är du som deltagare som lägger ribban!

YOGA FLOW

En klass med fokus på flödet inom kroppen och mellan olika positioner. Vi jobbar med kraft, rörlighet, balans och inre reflektion. I klassen ges olika alternativ, därför är det en klass för både nybörjare och du som yogat tidigare.

YOGA YÍN

En stillsam, meditativ yoga där positionerna hålls mellan 3-5min där fokus ligger på dina Yindelar, leder, ligament och bindväv. Välkommen till en stund där du tillåts att vila i dig själv.

MORGONFYS

Ett varierande pass som kan vara allt från ett tabata-pass till ett rent styrkepass.

Gruppträningsansvarig

Isabell Fröberg är gruppträningsansvarig hos oss