FAQ

Här hittar ni svar på vanliga frågor

Hittar ni inte ert svar här, kontakta då oss så hjälper vi dig!

Var kan jag boka in mig på pass?

Du kan göra det här eller genom att ladda ner vår app ”Olympen Träningscenter”.

Varför fick jag en varning, jag var ju på passet?

Du fick en varning eftersom du inte hämtade ut din biljett innan passet du var bokade på. För att få ut din biljett blippar du din tagg i någon av våra två biljettkiosker. Den ena finns vid entrén till idrottshallen och den andra vid vår reception. För att få ut en biljett på din bokning måste du även anlända minst 10 minuter innan passet startar, är du där senare än så släppt din plats för eventuella drop-in. Dock kan du där ta tillbaka din plats via just drop-in genom att blippa din tagg och sedan klicka på boka på skärmen, då kommer en biljett ut och du slipper en varning.

Vad har jag för inloggningsuppgifter i appen?

Dina ursprungliga inloggningsuppgifter är:
Användarnamn: den mailadress du angav när du skaffade ditt medlemskap hos oss.
Lösenord: de första sex siffrorna i ditt personnummer (ÅÅMMDD).
Har du problem med dina inloggningsuppgifter ber vi dig kontakta receptionen.

Varför skall jag checka in i gymmet? Och vart gör jag det?

Du ska checka in även när du bara tränar på gymmet för att vi ska få en bättre överblick över hur många som rörs sig i gymmet under en dag och vilka tider. Vet vi det har vi större grund för att även investera i gymmet eftersom vi då ser att det är välbesökt. Det är alltså en win-win! Du gör detta genom att blippa din tagg på den vita dosan ovanför den svarta dosan som är för att öppna dörren. Så blipp på vita och sedan blipp på svarta och slå din kod så är du välkommen in i gymmet!

OBS! Detta behöver du inte göra om du ska på ett gruppass i gymmet, då är du redan incheckad genom att du hämtade ut din biljett till passet.