Träna i hela sverige

Träna i hela Sverige

Visste du att du som medlem hos oss på Olympen träningscenter kan träna på över 200 orter i Sverige? Detta kan du göra med hjälp av TrainAway. Genom att ladda ner appen med samma namn med hjälp av QR-koden och sedan registrera dig kan du träna på någon av de kopplade anläggningarna för så lite som 14 kr per tillfälle! Perfekt för dig som vill träna när du är hemma över jul eller sommaren!

Det typ av kort du kan köpa via appen är antingen en engångsträning för 40 kr, 10 gånger för 250 kr (25 kr/gång) eller 30 klipp för 395 kr (14 kr/gång). Klippkortet gäller i 1 års tid.

Det bästa med klippen är att du kan använda ett klipp när du är i Stockholm och nästa i Lund. Klippen är med andra ord inte bundna till en anläggning eller stad utan de går att använda var som helst i Sverige där det finns en anläggning som är ansluten.

Här finns en lista på alla kopplade gym.

Länk till att ladda ner appen via Play Store eller App Store.

Badminton

Så funkar det 

Du köper själv så många klipp som du vill ha via appen. Sedan när du ska träna på någon annan klubb än din hemmaklubb behöver du visa upp att du har ”aktiverat” ett klipp för någon i klubbens reception för att de ska släppa in dig. Med andra ord behöver du träna under de tider när klubben har öppet i sin reception.