Välj en sida

Bollsport

Välkommen att spela bollsport!

Vi erbjuder olika motionspass i bollsporter för spelare på alla nivåer. Basket, fotboll, innebandy och volleyboll kräver träningskort för respektive bollsport och bokas nedan, via app eller i kundkiosk. Badminton bokas och betalas per tillfälle och kräver minst ett medlemskap. Tider för terminen ser ni nedan. Bollsport är ett härligt sätt att motionera i grupp!

bollsport

Innebandy

Tider: 

Måndagar  18.45-20.15

Torsdagar  19.00-20.30

Basket

Basket

Tider: 

Onsdagar   18.30-20.00

Söndagar   16.00-17.30

Badminton

Badminton

Tider: 

Måndagar: 17:30-18.30     Tisdagar: 17:30-18.30

Onsdagar: 17:30-18.30      Fredagar: 17:30-18.30

Lördagar: 11:00-12:00

Beskrivning

Motionsinnebandyn i VUGI:s regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på småmål 3 mot 3 eller fullplan beroende på hur många som deltar. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig klubba och skor och kom ner till Olympen Träningscenter! Ett begränsat antal klubbor finns att låna.

 

Har ni några frågor eller funderingar så skicka ett mejl till innebandy@vugi.nu

Beskrivning

Motionsbasket i VUGIs regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på full plan eller på ”halvplan” beroende på hur många som kommer till varje pass. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig skor och kom ner till Olympen Träningscenter!

 

Har ni frågor eller undrar över något skicka ett mejl till basket@vugi.nu

Beskrivning

Vi erbjuder Badminton i vår idrottshall. Badminton bokas i receptionen eller på vår hemsida. Personen som bokar måste vara medlem, men får ta med sig övriga spelare. Max fyra spelare per plan. Vid bokning läggs kostnaden på ditt kundkort och betalas under receptionens öppettider. Kostnad 95kr/bana.

 

Medtag egna rack och bollar eller om du är medlem kan du låna rack för 20 kr och köpa en boll för 20 kr i receptionen Obs! Badminton ingår ej i våra träningskort.

futsal

Fotboll

Tider: 

Tisdagar    20.00-21.50

Torsdagar  20.30-22.20

Söndagar  19.00-20.50

Volleyboll

Volleyboll

Tider: 

Tisdagar    18.30-20.00

Torsdagar 17:30-19:00

Söndagar  17.30-19.00

Beachvollyboll

Beachvolley

Kontakta receptionen för att boka.

Beskrivning

Motionsfotboll i VUGI:s regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på full plan 5 mot 5 där lagen turas om att möta varandra. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig skor och kom ner till Olympen Träningscenter.

 

Har du frågor eller vill ha mer information skicka ett mejl till fotboll@vugi.nu

Beskrivning

Motionsvolleybollen i VUGI:s regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på 1-3 nät beroende på hur många som kommer till vare pass. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig skor och kom ner till Olympen Träningscenter!

 

Har ni frågor eller något ni undrar över kontakta oss för mer information skicka ett mejl till volleyboll@vugi.nu

Beskrivning

VUGI har tre Beachvolleyplaner på Amfium, nära Olympen Träningscenter. Planerna är öppna för spontanspel, men vill ni vara säkra på att få en plats bokar ni tid i vår reception på Olympen Träningscenter. Kostnad: 95kr/bana per timme. VUGI-medlemmar kan låna en beachvolleyboll i receptionen mot pant.

Självklart hjälps vi åt att hålla planerna rena och i fint skick. Tänk på att ta med allt skräp och andra tillhörigheter efter spel.

Kontakta oss gärna för mer information!
0470-82 400
olympen@vugi.nu
Välkomna!

ORDNINGSREGLER
Bokade tider har alltid förtur till spel. Allt skräp ska plockas bort. Avsedda soptunnor finns i anslutning till banorna. Meddela VUGI om något material går sönder. Spel under Cricket föreningens matcher är inte tillåtet.

Ansvarig

Kristofer Nylander är bollsektionsansvarig.