Välkommen att spela bollsport!

Vi erbjuder olika motionspass i bollsporter för spelare på alla nivåer. Basket, fotboll, innebandy och volleyboll kräver träningskort för respektive bollsport och bokas nedan, via app eller i kundkiosk. Badminton bokas och betalas per tillfälle. Tider för terminen ser ni nedan. Bollsport är ett härligt sätt att motionera i lag!

BOLLSPORTSSCHEMA

INNEBANDY

TIDER:

Måndagar  18.45-20.10
Tisdagar    18.35-20.00
Torsdagar  19.10-20.25

BASKET

TIDER:

Onsdagar   19.55-21.25
Söndagar   16.00-17.30

BADMINTON

TIDER:

Onsdagar: 17:05-18:05 samt 18.10-19.10

Fredagar: 17:10-18:10

Lördagar: 11:00-12:00

FOTBOLL

TIDER:

Tisdagar    20.05-21.30
Torsdagar  20.30-22.00
Söndagar  19.00-20.30

VOLLEYBOLL

TIDER:

Tisdagar    17.05-18.30
Söndagar  17.35-18.55

BEACHVOLLEY

TIDER:

Kontakta receptionen för att boka.

PASSBESKRIVNING

Innebandy

Motionsinnebandyn i VUGI:s regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på småmål 3 mot 3. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig klubba och skor och kom ner till Olympen Träningscenter! Ett begränsat antal klubbor finns att låna.

Ansvarig för innebandy är Kristofer Nylander. Har ni några frågor eller funderingar så skicka ett mail till innebandy@vugi.nu, eller kontakta oss på bollsporternas facebookgrupp ”VUGI Ballsports”

Basket

Motionsbasket i VUGIs regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på full plan eller på ”halvplan” beroende på hur många som kommer till varje pass. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig skor och kom ner till Olympen Träningscenter!

Ansvarig för basket är Deryck Si. Har ni frågor eller undrar över något kan ni få mer information på: Basket@vugi.nu, eller på vår facebookgrupp ”VUGI Ballsports”.

Volleyboll

Motionsvolleybollen i VUGI:s regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på 1-3 nät beroende på hur många som kommer till vare pass. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig skor och kom ner till Olympen Träningscenter!

Ansvarig för volleyboll är Johan Persson. Har ni frågor eller något ni undrar över kontakta oss för mer information: volleyboll@vugi.nu, eller kontakta oss på bollsportens facebookgrupp ”VUGI Ballsports”

Badminton

Vi erbjuder Badminton i vår idrottshall. Badminton bokas i receptionen eller på vår hemsida. Personen som bokar måste vara medlem, men får ta med sig övriga spelare. Max fyra spelare per plan. Betalning sker senast 15 min innan spel i receptionen. Kostnad 80kr/bana.

Medtag egna rack och bollar eller om du är medlem kan du låna rack och boll i receptionen mot en deposition på 100 kr alt ditt chip! Obs! Badminton ingår ej i våra träningskort.

Fotboll

Motionsfotboll i VUGI:s regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på full plan 5 mot 5 där lagen turas om att möta varandra. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig skor och kom ner till Olympen träningscenter.

Ansvarig för fotboll är Andrii Gamaiunov. Har du frågor eller vill ha mer information finns vi på: fotboll@vugi.nu, eller på bollsporternas facebookgrupp ”VUGI Ballsports”.

BEACHVOLLEY

VUGI har tre nybyggda Beachvolleyplaner på Amfium, nära Olympen Träningscenter. Planerna är öppna för spontanspel, men vill ni vara säkra på att få en plats bokar ni tid i vår reception på Olympen Träningscenter. Kostnad: 80kr/bana per timme. VUGI-medlemmar kan låna en beachvolleyboll i receptionen mot pant.

Självklart hjälps vi åt att hålla planerna rena och i fint skick. Tänk på att ta med allt skräp och andra tillhörigheter efter spel.

Kontakta oss gärna för mer information!
0470-82 400
info@olympentraningscenter.se
Välkomna!

ORDNINGSREGLER
Bokade tider har alltid förtur till spel. Allt skräp ska plockas bort. Avsedda soptunnor finns i anslutning till banorna. Meddela VUGI om något material går sönder. Spel under Cricket föreningens matcher är inte tillåtet.

LEDARE

BOLLSPORTS@VUGI.NU

Kristofer Nylander

Bollsektionsansvarig & ansvarig innebandy

Deryck/Fengyuan Si

Ansvarig Basket

Andrii Gamaiunov

Ansvarig Fotboll

Johan Persson

Ansvarig Volleyboll

Frendy Khan

Innebandy

Tino Tuomisto

Basket

Karzan Yassin

Fotboll

Midora Maeyama

Volleyboll

Patrik Youssef

Innebandy

Suejb Memeti

Fotboll

Diego Pérez

Volleyboll

Victoria Jensen

Innebandy

Fredrik Ragnell

Volleyboll

Joakim Kesertzi

Innebandy

TÄVLINGSSEKTION

VUGI har ett herrlag i Volleyboll. Vill du vara med i laget? Kontakta oss på verksamhet@vugi.nu

}

RECEPTION

Mån-Tors 12.00-20.00
Fre 12.00-19.00
Lör 10.00-13.00

}

GYM

Mån-Sön 05.00-23.00

BESÖKSADRESS

Slottsallén, 23,
352 56, Växjö
Sweden

KONTAKT

Reception:
Tel: 0470-824 00
info@olympentraningscenter.se