Bollsport

Välkommen att spela bollsport!

Vi erbjuder olika motionspass i bollsporter för spelare på alla nivåer. Basket, fotboll, innebandy, badminton och volleyboll kräver Bollsportkortet och bokas nedan, via app eller i kundkiosk. Tider för terminen ser ni nedan. Bollsport är ett härligt sätt att motionera i grupp!

bollsport

Innebandy

Tider: 

Måndagar  18.30-20.00

Torsdagar  18.45-20.15

Basket

Basket

Tider: 

Onsdagar   18.15-19.45

Söndagar   16.00-17.30

Beskrivning

Motionsinnebandyn i VUGI:s regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på småmål 3 mot 3 eller fullplan beroende på hur många som deltar. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig klubba och skor och kom ner till Olympen Träningscenter! Ett begränsat antal klubbor finns att låna.

 

Har ni några frågor eller funderingar så skicka ett mejl till innebandy@vugi.nu

Beskrivning

Motionsbasket i VUGIs regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på full plan eller på ”halvplan” beroende på hur många som kommer till varje pass. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig skor och kom ner till Olympen Träningscenter!

 

Har ni frågor eller undrar över något skicka ett mejl till basket@vugi.nu

futsal

Fotboll

Tider: 

Tisdagar    19.45-21.35

Torsdagar  20.15-22.05

Söndagar  19.00-20.50

Beskrivning

Motionsfotboll i VUGI:s regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på full plan 5 mot 5 där lagen turas om att möta varandra. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig skor och kom ner till Olympen Träningscenter.

 

Har du frågor eller vill ha mer information skicka ett mejl till fotboll@vugi.nu

Badminton

Badminton

Tider: 

Onsdagar    17.00-18.15

Volleyboll

Volleyboll

Tider: 

Tisdagar    18.15-19.45

Torsdagar 17:15-18.45

Söndagar  17.30-19.00

Beskrivning

Motionsvolleybollen i VUGI:s regi är ett kul sätt att få motion och träffa nya människor. Vi spelar på 1-3 nät beroende på hur många som kommer till vare pass. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ta med dig skor och kom ner till Olympen Träningscenter!

 

Har ni frågor eller något ni undrar över kontakta oss för mer information skicka ett mejl till volleyboll@vugi.nu

Beskrivning

Du behöver inte ha någon att spela med, eget rack eller fjädrar, det löser vi. Du behöver inte heller ha någon förkunskap utan vår ledare på plats kan hjälpa er med grunderna.

På dessa pass finns det plats för max 12 stycken spelare och ibland är det färre platser på grund av hur stor tillgång vi har till idrottshallen.

Har du frågor eller vill ha mer information skicka ett mejl till alexander@vugi.nu 

 

Ansvarig

Kristofer Nylander är bollsektionsansvarig.