Prova på dans

okt 12, 2023

Femmeforce!!

Explosiv, kaxig dans med kvinnligt uttryck. Dansstilen är en kombination av bland annat kommersiell hip hop, streetdance och jazz. Inga förkunskaper krävs förutsatt att man har taktkänsla och en vilja att framhäva sin inre diva!

Prova-på tillfällena är torsdag 19:e oktober med start 18:30 och tisdag 24:e oktober med start 19:30.

Anmälan sker till alexander@vugi.nu med namn och telefonnummer.

Kort presentation av våra två instruktörer Klara och Emilia:

Vi heter Klara och Emilia och vi pluggar båda kulturledarprogrammet tredje och andra året.

Jag, Klara, har dansat sedan jag var 7 år gammal i alla olika sorters stilar, men främst jazz, balett och musikal. Det har varit en stor del av mitt liv och därmed blir det jätte roligt att få dela med av min passion!

Medans jag, Emilia, har dansat av och på sen jag var 7 år och har nu hittat tillbaka till dansen igen. Det bästa med dansen är att jag får uttrycka mig genom rörelse och få ha lite extra attityd!