BOKNING

BOKNINGSREGLER

GRUPPTRÄNING

BOLLSPORT

Pass kan bokas 14 dagar i förväg, dock max 5 pass åt gången och max 2 per dag.

Pass fram till 13.00 (mån-fre) ställs in TRE TIMMAR innan om det är färre än TRE bokade på passet. Morgonpassen som börjar innan 10.00 ställs dock in kvällen innan.

Pass efter kl 13.00 (mån-fre) samt helger ställs in TRE TIMMAR innan om det är färre än FEM bokade på passet.

Avbokning sker på hemsidan eller appen, senast TRE TIMMAR innan passet startar.

De platser som finns över kan bokas på plats senast 5 MINUTER innan passets start.

Vid fullbokade pass kan man välja att boka reservplats. Det innebär att den som står först i kön på reservlistan får en plats på passet när en deltagare avbokar. Om man får en plats på ett pass genom reverslistan, skickas ett sms till personen i fråga om att de har kommit med på passet. Sms:et skickas senast 30 MINUTER innan passet startar. Man har då dessa 30 minuter på sig att avboka om man inte vill gå på passet.

Biljett till bokat pass hämtas ut i kundkiosken vid receptionen eller i entrén till J huset, minst 10 MINUTER innan passets start.

Bokning som ej hämtas ut resulterar i en prick. Efter tre prickar spärras möjligheten till att boka pass över internet och en straffavgift på 100kr måste betalas för ta bort spärren.

Det är fritt antal bokade pass på den sport du har behörighet till, plats kan bokas 7 DAGAR innan passet och avbokas senast 10 minuter innan passet startar.

Biljett till dagens bollpass hämtas senast 5 MINUTER innan passets start i kundkiosken vid receptionen eller i entrén till J huset. Denna ska lämnas till bolledaren på passet. Outhämtade platser blir åter bokningsbara.

Bokning som ej hämtas ut resulterar i en prick. Efter tre prickar spärras möjligheten till att boka pass över internet och en straffavgift på 100 kr måste betalas för ta bort spärren.

Badminton bokas på hemsida, kundkiosk eller app och biljett hämtas ut innan passet i receptionen vid betalning.

}

RECEPTION

Mån-Fre 12.00-19.00

Lör 10.00-13.00

}

GYM

Mån-Sön 05.00-23.00

BESÖKSADRESS

Slottsallén 23
352 52 Växjö

KONTAKT

0470-824 00
olympen@vugi.nu